Дни на отворените врати в Неврокопската професионална гимназия

Снимка: НПГ

От 23. април Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“ в Гоце Делчев стартира традиционните си „Дни на отворените врати“.  

През трите дни училището е предвидило да проведе много мероприятия, през които да покаже специалностите, които предлага, на учениците си, както и постигнатите резултати и многобройни успехи, завоювани от възпитаниците и техните преподаватели.  

Кампанията „Дни на отворените врати“ще стартира с Ден на икономиката в школото.  

От 13,30 часа на първия етаж в главното фоайе ще бъде представено изложение на учебно- тренировачните фирмите в НПГ под надслов „До Брюксел и назад“ с учениците Людмила Фончева, Димитър Гемеджиев и Сюлейман Господев.

24. април ще бъде Ден на техниката.

От 12 часа на обяд е предвидено провеждане на състезание по асемблиране, от 13,00 часа „Роботика – демонстрация“, а от 14,00 часа са предвидени компютърни игри.

Интересният Ден на облеклото ще стартира на 25. април.

В 12,00 часа в градинката „Фонтана“ на ул. „Иван Вазов“ в рада талантривите ученици от това направления ще рисуват върху текстил и ще демонстррат свои умения.

По същото време следващата сряда от 12,00 часа на ул. „Търговска“ пред магазин „Ахат“ ученици с преподавателите си ще проведат демонстрация на тема „Роботика и 3D реалност“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK