Прокурорът не дава на Иванчева да говори. Тя размахва бележки

Снимка: бТВ

Лъжа е, че искам Румен Русев да е кмет на „Младост”.

Такъв надпис носеше кметът на "Младост" Десислава Иванчева в съдебната зала преди днешното заседание в Апелативния спецсъд, където се гледа мярката й за неотклонение, предаде репортер на БГНЕС.

Предната инстанция – специализираният съд я остави в ареста. Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова показаха бележки с текстове върху тях, тъй като прокурорът им е казал да не говорят пред медиите.

Иванчева заяви, че не е избирала Румен Русев да я замества в отпуска, който е подала. Там е написала, че иска другият кмет Владимир Клисуров да я замества. Тя отговори на въпроса дали се е срещала с Ваклин и каза, че се е срещала два пъти, единият път в общината, а в последния ден, когато е дошъл е казал, че ще направи детска площадка.

Апелативният спецсъд гледа мярката на кмета на „Младост” днес. Магистратите заседават по въззивни жалби на обвиняемите Петко Дюлгеров, Биляна Христова-Петрова и Десислава Иванчева. В края на миналата седмица долната инстанция - спецсъдът остави в ареста кметицата на "Младост" Десислава Иванчева. В ареста с най-тежката мярка задържане под стража Специализираният наказателен съд остави и нейната заместничка Биляна Петрова. В ареста остава и Петко Дюлгеров.
 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK