Новият шеф на КАТ-Благоевград, е Петър Овнарски

Петър Овнарски е новият началник на сектор "Пътна полиция" в Благоевград, колаж: Infomreja.bg

Новият шеф на КАТ-Благоевград е Петър Овнарски.

Това обяви официално директорът на ОД на МВР – Благоевград, Николай Хаджиев.

„От днес със заповед, подписана от мен, длъжността началник отдел „Пътна полиция“ в Благоевград ще изпълнява Петър Овнарски“, каза Хаджиев.

Вчера Софийският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение спрямо задържания шеф на КАТ-Благоевград - Данаил Стоицов. 

Стоицов бе обвинен във вземане на подкуп, използване на служебно положение, незаконно държане на огнестрелно оръжие и превишаване на правата си, чрез осигуряването на полицейски конвой за движението на тежкотоварна машина с извън габаритна техника.

От показанията на множество разпитани полицейски служители от КАТ „Пътна полиция“ се установява, че Стоицов многократно е упражнявал давление върху тях при изпълнение на служебните им задължения.

 

КОМЕНТАРИ

Валентин Иванов19:58 - 13.09.2018
Г-н полицай, на 11.09.2018 тези ''ваши'' хора с кола номер 01-15, авт.номер Е 99..., в състав от двама човека, за времето от 10.15 до около 10.00 се правеха на баш ченгета, спрели пред офиса на УниКредит на булеварда ''Св.Св.Кирил и Методи''. Същите бяха без задължителните бели фуражки за катаджиите, без стоп-палка-като единия плешивия махаше с двете ръце като клоун, за да спира колите,...пълен цирк беше! Срам и позор за такива смешници!!! http://store.picbg.net/pubpic/F6/04/6f40374929eef604.jpg
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK