„Буболечките“ от "Джани Родари" в Гоце Делчев изработиха бижута заедно с Деси Йованович

Снимки: "Джани Родари"

Днешния ден децата от група „Буболечки“ в ДГ „Джани Родари“ в Гоце Делчев ще запомнят с преживените невероятни емоции. 

Благодарение на прекрасния местен творец Десислава Йованович навлязоха в непознатия за тях досега свят на дървопластиката и изработването на красиви сувенири и бижута от природни материали.

Освен че децата пипнаха и усетиха творчеството на Десислава Йованович, те задно с нея сътвориха невероятни бижута и украшения от глина и други природни материали, с които да зарадват родителите си и най-близките и обичани хора в семействата си.  

В детската градина "Джани Родари" според установената практика, у децата от ранна възраст се показва и възпитава любов към творчеството, благодарение на програмата "Стъпка по стъпка", която допринася за развитието на финната моторика на детските ръчички, както развива у тях постоянство, въображение и фантазия.

Така, от елитното детско заведение в Гоце Делчев, творецът Десислава Йованович днес си тръгна с голям букет цветя, подарен й от децата, благодарностите на учителите и директора Мариана Костадинова за интересните, полезни и незабравими методи и съвети и най-вече с любовта, която показаха към нея и творчеството й любознателните малчугани.  

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK