По атрактивен начин в Благоевград отбелязаха Деня на самодееца и Баба Марта

Снимка: Община Благоевград

Община Благоевград и Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград отбелязаха Ден на самодееца и Баба Марта с интересна програма.  

Тя започна с връчване на почетни грамоти от директора на Центъра - Цветанка Гаврилова. Отличие получиха всички преподаватели към ЦЛТРДБ  по случай Деня на самодееца. 

Възпитаници на Центъра бяха подготвили музикално-танцова програма поздрав. 

Отправено бе и предизвикателство със смяна на ролите - балерините се превърнаха в тамбуристи, танцьорите станаха манекени.

Възпитаниците от школата по английски смениха ролята си и станаха китаристи, а математиците- танцьори. От школата по тамбура, децата преминаха в школата по балет, а от школата по конструиране започнаха да свирят на пиано.

С много смях и настроение децата преминаха към следващата подготвена игра, а именно детско шоу „Мартенички“.

Инициативата бе свързана с най-бързото изработване на мартеничка. Само с предоставените заготовки, отборите направиха интересни и красиви мартеници. На състезанието имаше и ментори, което превърна детското шоу в истински конкурс.

Награди получиха всички участници.

С изработените мартеници, преподаватели и възпитаници от ЦЛТРДБ украсиха дръвчето пред сградата на Младежки дом и си пожелаха здраве и успешна година.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK