БСП към благоевградчани: Благодарим ви, че изразихте своята готовност за промяна!

Снимка: БСП

"Благодарим ви, че изразихте своята готовност за промяна. Благодарим ви, че вашата подкрепа за Българската социалистическа партия в Благоевград расте с 1 500 гласа на изборите за Европейски парламент. В същото време опонентите ни от ПП ГЕРБ и техният „модел“ на управление и усвояване, на който незаконно изпълняващият длъжността кмет Атанас Камбитов е символ и лице, губят цели 2 000 гласа".

Това се казва в позиция на Общинския съвет на БСП в Благоевград до гражданите на Благоевград и до всички социалисти и симпатизанти на лявата идея. Ето и пълния ѝ текст:

"Скъпи съграждани, скъпи благоевградчани, дистанцията между нас и управляващите града е напълно преодолима. В обичания ни Благоевград започва процес на консолидация на гражданите, породен от желанието да се отхвърли позорното за славния ни край статукво.

Тази наложителна реформа бе подготвена, тя бе предзнаменувана на изминалите европейски избори, на които вие показахте червен картон на листата на статуквото с цели трима „благоевградчани“ в нея.

Ние, социалистите в Благоевград, ще работим това статуквото да бъде окончателно отхвърлено наесен.

Нека Благоевград победи статуквото! Имаме сили да го постигнем!"

 

Общински съвет на БСП-Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK