Професорката от УНСС убедена, че Бог ще накаже студента Кезим Медев, оплакал се от нея

Снимка: Infomreja.bg и Нова ТВ

Професорката Соня Докова, уличена, че пуска студенти с празни изпитни листове, обяви, че единствената ѝ вина била, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

"Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията и веднъж - на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи", коментира професорката пред Нова телевизия.

Преподавателката по геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове. 

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.

Кезим Медев е от гърменското село Огняново и е бивш възпитаник на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

mmm15:43 - 20.06.2017
Ако не беше Кезим, а беше Иван, щеше да го възвисят до небесата, а не да го наказват.
Колега на тоя Лумпен08:56 - 20.06.2017
Няма друг път, глупаци като този наглец не трябва да бъдат допускани изощо до изпит понеже не се вясват на лекции и упражнения.Смешен палячо търсещ евтин PR, честито му но той повече изпит няма да вземе в УНСС и той го знае щото почна да ближе с големия език по дупетата на шефовете.Да си стяга багажчето и да ходи да бере ягоди в чужбина.
Master14:44 - 19.06.2017
Наказаха студента Това е предупреждение към другите. Няма изпит на база текуща оценка. Министърът да влезе с проверки. В ТУ Габрово няма редовни студенти през семестъра. Ректорът им е разрешил да учат със задочниците.
Наглец12:03 - 19.06.2017
Ако на този Наглец,Кизим му бяха написали тройка,въпреки че не е трябвало да бъде допуснат до изпита и на самия изпит е писал така,че не е заслужава и двойка,да ли ще ше да се оплаква.Нагледци,като този са проблема на висшето образование,които си мислят,че един път попаднали в университета и вече са го завърщили,по един или друг начин.

FACEBOOK