Петима в ареста след акция "Антидрога" в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Акцията е проведена в общините Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Благоевград

Над половин килограм канабис, около 34,32 грама кокаин, около 5,41 грама хероин, около 1,03 грама метаамфетамин и четири електронни везни са иззети от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, при мащабна полицейска акция по линия „Наркотици“, проведена на територията на общините Гоце Делчев, Петрич, Сандански и Благоевград. Задържани са пет лица.

Двама 17-годишни младежи от Гоце Делчев са задържани след извършената им проверка в района на ул. “Ален мак“ и градския парк в града. Намерени и иззети са около 0,8 грама марихуана у единия и около 0,51 грама марихуана у втория младеж.

След извършена проверка в жилище в Петрич и прилежащо към него таванско помещение, полицейски служители на РУ-Петрич, са намерили и иззели около 119 грама канабис и две електронни везни. Задържан е 25-годишен петричанин, обитаващ дома.

В хода на полицейската операция, от служители на група КП при РУ-Сандански, са претърсени жилища на адрес в Сандански, при които са намерени и иззети около 34,32 грама кокаин, 5,41 грама хероин, 1,03 грама метаамфетамин, 433,03 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис, две електронни везни и около 36,65 грама черно-кафява течност, реагираща положително на канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 44-годишен от Сандански.

В района на ул. “Христо Чернопеев“ в Благоевград е проверен от служиели на Първо районно управление 38-годишен благоевградчанин, у когото е намерено бяло, прахообразно вещество, чието количество е в процес на установяване. След направен полеви тест веществото е реагирало положително на кокаин.

За случаите са уведомени съответните районни прокуратури. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK