С послания в разноцветни балони ученици от ПМГ „Яне Сандански“ отбелязаха Международния ден на думата „благодаря“

Снимки: ПМГ “Яне Сандански“-Гоце Делчев

Вчерашният ден, обявен за Световен ден на думата „благодаря“, в ПМГ “Яне Сандански“ в Гоце Делчев цареше невероятна и много емоционална атмосфера.

Ученическият парламент на отбеляза Международния ден на думата „благодаря“ по нестандартен начин, който предизвика както у учениците, така и у техните преподаватели много емоции и усмивки.

От възможността всеки, който иска да благодари чрез различно послание - като му подари балон, в който посланието за благодарност да е изписано на български, английски или френски език, се възползваха почти всички ученици. Балоните бяха подготвени от ученическия парламент и раздавани в началото на деня и в междучасията във фоайето на училището, което направи самия ден в ПМГ „Яне Сандански“ уникален.

Емоциите се състояха и в това, че за да прочете посланието, човекът получил благодарствен балон, трябваше да го спука, като вътре в него го очакваше и малка сладка изненада.
С инициатива си новоизбраният парламент отправи послание към всички в ПМГ за това колко е важно да не забравяме думите, които са значими за всеки един човек.

Днес в ПМГ „Яне Сандански“ престои нова инициатива, по време на която ще се случи нещо интересно, необичайно и изключително вълнуващо,  издадоха от школото.
Учениците от клуб „Бъдещи изследователи“, заедно с техните учители по физика и английски език, ще осъществят първата си от поредица видеоконферентни връзки с базата на NASA в SPASE CAMP - Турция. Всички очакват с вълнение и нетърпение срещата си с учени изследователи от NASA на живо.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK