Ловджиите от Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Разлог се събират на трети регионален събор в с. Попови ливади

Снимка: Infomreja.bg

За трета поредна година Инициативният комитет при ловните дружества в Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Разлог организира традиционния ловен събор в курортното село Попови ливади край Гоце Делчев. 

Според програмата ловното събитие ще започне в 10:30 часа в събота с полагане на венци и цветя на лобното място на Яне Сандански. Час по късно на тържествена церемония пред паметника на Гоце Делчев в Попови ливади участниците в събора ще се поклонят пред паметника на войводата и ще поднесат венци и цветя. 

Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим ще отслужи водосвет за здраве и ще освети ловните знамена на четирите дружества –Ловно-рибарско сдружение „Сокол” – Гоце Делчев, ЛРД „Сокол-1920” – Сандански, ЛРД „Петрич-1914” и Сдружение „Ловно-рибарско дружество” – Разлог. 

Официалното откриване и богатата музикална прогрма на Третя регионален ловен събор ще започне в 12:30 часа на сцената в село Попови ливади. Оркестърът на Здравко Георгиев и известните изпълнители Георги Жбантов, Мария Христова, Димитър Куршумов, Ирина Паскалева и Боряна Карпузова ще се грижат за доброто настроение на съборяните през целия ден. 

Организаторите от Инициативния комитет на четирите дружества канят своите членове, техните близки и жителите на Гоце Делчев и общините Сандански, Петрич и Разлог на традиционния събор, за да прекарат един прекрасен и прохладен почивен ден сред невероятната природа с приятели и колеги, много музика, веселие и изненади. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK