Проект на Трето ОУ-Гоце Делчев, се бори за призово място в Националния конкурс „Посланици на здравето“

Снимка: Трето ОУ

За втора поредна година проект на Трето ОУ „Братя Миладинови“ - гр. Гоце Делчев, е допуснато до участие във втора фаза на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“.

Проектът на Трето ОУ със заглавие „Успяваме заедно“ е един от трите проекта от област Благоевград и единственият проект от община Гоце Делчев, който се включва в надпреварата за призовите места, които ще бъдат обявени през юни 2019 г.

65 проекта на ученици от 1-и до 12-и клас от цялата страна са допуснати до участие в XI издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” за учебната 2018/2019 г.

Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г.

В проекта на иновативното гоцеделчевско училище тази година се предвиждат интересни и полезни дейности, сред които туристически походи, тренинги, уебинари, онлайн видеокурсове, team building срещи и други.

Проектът на Трето ОУ тази година надминава всички очаквания особено по отношение на партньорите от България и чужбина, сред които са: НП „Пирин“, Многопрофилна болница за активно лечение „Иван Скендеров“, РЗИ – Благоевград, партньори  от Република Гърция и доктор по органична химия от Великобритания (PhD P. F. – Organic Chemistry, United Kingdom).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK