Продават бившата казарма в Кюстендил

Иван Каракашки, снимка: infomreja.bg

5 имота обяви за продан Областната администрация в Кюстендил. Те са част от изработена програма за управление на държавната собственост. Между обектите за продажба е вила "Бреза" с площ 178 кв.м в Осоговската планина.Тя се намира в непосредствена близост до хижа "Иглика" и се продава с терен от 5 декара и 900 кв.м.

В списъка е и най-големият обект, който се намира в Кюстендил, като намеренията са да се привлече инвеститор за балнеология, уточни областният управител. Това е бившето военно поделение в града с площ от 109 декара.

Продават се още апартамент, тип едностайно ателие от 23 кв.м в бл.185 ет. 9 в кв. "Герена". Къща на два етажа с разгъната застроена площ от 95 кв.м, стопанска постройка, навес и двор от 775 кв.м в с. Катрище. За продажба е обявена и двуетажна сграда с площ 258 кв.метра, метално хале и терен от 3 декара и 396 кв.м в промишлената зона на Дупница.

"Засега не е правена оценка на имотите, но ако има инвестиционен интерес, това ще бъде направено", уточи областният управител Иван Каракашки.

В програмата за управление на държавната собственост на област Кюстендил са заложени и имоти, които ще се предложат за отдаване под наем. На тях цените са ясни. Отдават се три стаи с площ 72 кв.м на втори етаж от административна сграда в центъра на Дупница на ул."Свобода" №1 с начална тръжна цена 240 лв. Апартамент от 63 кв.м. и мазе в ж.к "Бистрица" отново в Дупница при цена 130 лв. и кабина №2 на ГКПП Гюешево с начална тръжна цена 340 лв.

"Ако има желаещи да инвестират, ще направим оценка на имотите, обявени за продажба, а за тези, предназначени за отдаване, ще организираме търг", поясни още Каракашки.

 

КОМЕНТАРИ

Ralica Vuchkova13:51 - 26.01.2018
Zdr otnisno apartamenta v jk Bistrica 130 lv o6te li se dava pod naem 0893998468 tova e moq telefon za vrazka
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK