Мими дава живот на 9 деца! Даряват 10 хил. евро по сметката на Теди

Мими дарява живот на други 9 деца Снимки: Личен архив

Малката Мими, която не успя да се пребори с левкемията, ще даде шанс за живот на 9 дечица.

Момиченцето почина, но майка му реши със събраните средства да подпомогне лечението на други хора, който се борят за живота си.

Сред тях е 14-годишният кюстендилец Теодор Велинов, който страда от остеосаркома - много агресивен рак на костите.

„Теди се възстановява от втората химиотерапия. Има завишени чернодробни ензими и ни оставиха без лечение. В неделя той ще отпътува за Германия, за да му бъде направен преглед в болницата там. Тук вече премина две химиотерапии. Стискаме палци всичко да е наред.

Искаме да изкажем своите благодарности на майката на ангелчето Мими, Надя за това, че в най-трудния момент от живота си намери сили да помага и въпреки огромната болка от загубата, застава не само зад нашата кауза! Благодарим Ви от сърце, мило семейство“, обявиха организаторите на благотворителните кампании за Теди.

Майката на Мими ще преведе по сметката на Теодор 10 хил. евро.

За каузата „С теб сме, Йо“ ще бъдат дарени 25 000 евро, „В помощ на слънчо Доми“ - 15 000 евро, „Да помогнем на Стоян да проходи“ - 15 000 евро, „Подкрепете Сияна“ - 10 000 евро, „Шанс за Мони“ - 5 000 евро, „Живот за мама Ваня“ - 10 000 евро, „Да помогнем на Рей да оздравее“ - 5 000 евро и „Да помогнем на малкия Ици“ - 3 000 евро.

„Мисията на нашето Ангелче продължава. Освен, че посмъртно Мими стана нарицателно и за нея се чува от всички телевизии и радиа, тя продължава с мисия „ДОБРО“.

Напомняме на тези, които ще присъстват на опелото на Мими в понеделник, да облекат цветни дрехи в памет на нашето шарено цветче!“, обявиха в групата „Заедно за слънчо Мими“.

 

14-годишният кюстендилец Теодор Велинов заминава за Германия

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK