Обезщетения за отчуждени имоти в Гоце Делчев получават собственици. Разширяват ул. "Бяло море"

Снимка: Infomreja.bg

На основание чл.21, ал.1 и ал.2, чл.22, ал.3 и ал.55 и чл.25, ал.1 от Закона за общинската собственост Община Гоце Делчев обявява, че ще извърши отчуждавания на имоти чрез обезщетяване на собствениците им.

За 90 квадратни метра от поземлен имот Стоян Николов Близнаков ще получи обещание в размер на 1950 лева.

За отчуждените му 71 квадратни метра от поземлен имот неврокопчанинът Александър Спиров Атанасов ще получи парично обезщетение в размер на 1550 лева, а Димитър Петров Гълабов за отчуждените му 109 кв. м. ще получи обезщетение от 2700 лева.

Величка Димитрова Гемеджиева, Стоян Стоянов Гемеджиев и Димитрия Стоянова Гемеджиева са също сред неврокопчаните, които ще бъдат обещетени от община Гоце Делчев за отчуждения им имот от 74 кв.м. с със сумата от 1750 лева.  

3500 лева е обещетението, което ще получи за отчуждения му поземлен имот от 166 кв. м. за разширяване на тесните улици в Гоце Делчев и Цветан Иванов Тричков.

Проблемът с тесните улици в Гоце Делчев е голям от години.

Заради натовареността и трудностите при шофиране в града се допускат много ПТП-та, а собствениците на автомобили се принуждават да ги паркират по тротоарите, където пък затрудняват движението на пешеходците.

С разширяването на най-проблемната улица в Гоце Делчев – „Бяло море“, ще бъде решен проблемът кардинално, са убедени от общинската администрация.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK