Директорът на ЮЗДП разпореди проверка в „ДГС Кресна“

Снимка: Infomreja.bg

Със заповед на директора на Югозападното държавно предприятие, инж. Дамян Дамянов от днес е назначена теренна и документална проверка в района на „ДГС Кресна”.

Проверката е във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на национална телевизия, в който се съобщава за извършване на дейности в държавни горски територии, стопанисвани от териториалното поделение на ЮЗДП.

Инспекцията е съвместно с представители на РДГ-Благоевград, а резултатите ще станат ясни утре.

 

КОМЕНТАРИ

Do77706:05 - 12.02.2019
Абе ти защо не уточниш че не става въпрос за кресна, този ЛЕНЙО не беше ли от сатовча, това не е ли човека от тефтерчето на златанов, това не е ли лидера на цветановия ГЕРБ, това не беше ли онзи компютърния инженер в Д Л С Дикчан назначен от комунягата цветанов ,на този дипломата не беше ли му осми клас завършил в трудово възпитателно училище за малограмотни,изяснявайте ги тези неща,
77705:38 - 12.02.2019
РДГ са политически ПРЕСТЪПНИЦИ, те пазят мафийте, те разрешиха ликвидирането на отд.89 и 90-ти. специално защитена теротория, те подариха и 9дка. Горска територия безвъзмездно на лицето ленко тодоров арнаудов. Това предприятие е изцяло изградено от членове на ,,ЩАЗИ,, този дамянов и БТВ да се заемат и със тази проверка щетите оттам са за няколко милиона лв.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK