Приятелката на Дебелия го подкрепи в съда: Натопи го бивша любовница от ревност (СНИМКИ)

Приятелката на Марто Дебелия - Гергина Добрева, снимки: Infomreja.bg

Не мисля, че ще го осъдят. Той е натопен от негова бивша любовница, която го ревнува от мен и го вкара в схема от отмъщение. Това заяви в съда приятелката на Марто Дебелия – Гергина Добрева.

Тя е на 29 години от София. В занаята е от 7 години, но последните три се отдала изцяло на най-древната професия. Заработвала при Мартин по 1000 лева на ден, а след това се влюбила в него.  

В момента двамата живеят на семейни начала – в дома на Филипов в Благоевград. Имат и дете - 8-месечно момченце. „Кръстихме го Христо – на Господ. Мартин е чувствителен и състрадателен. Грижовен баща е, децата от първия му брак умират за него“, разказа пред журналистите Гергина преди гледането на мярката му за неотклонение.

Първата жена на Филипов живеела на първия етаж в същата къща. Освен двете си деца, тя гледала срещу заплащане и бебето на Гергина, докато тя била с клиенти.

„С Мартин всичко е любов. Няма място за ревност. Става дума за пари. Изкарваме много и всичко разхищаваме – за ракия, пържоли и салати. Ходим и на дискотеки. От 100 до 300 лева взимам на час. Стигала съм до 22 000 лева месечно“, споделя Гергина.

Според нея Дебелия е докладван на полицията от нейни „колежки“ – Теодора от Кочериново, която била негова бивша любовница, и още две момичета – Десислава от Благоевград и Десислава от Гоце Делчев. Последната имала две деца.

„Аз ги отворих на бизнеса. Направих им обява в сайта Alo.bg. Намирах им клиенти, не съм взела и стотинка от тях. Десислава от Гоце Делчев ми ревеше във фейсбук, че няма пари. Аз й показах как да работи. Дойде в Благоевград и още същия ден изкара 1000 лева“, каза жената до скандалноизвестния сводник.

Тя бе категорична, че момичетата не са малтретирани от Мартин. „Теодора, която е пъпчива грозна циганка постоянно му звъни и го заплашва, че има връзки в полицията и ще го прати в затвора в Бобов дол“, продължава с откровенията си Гергина.

Не се определя като елитна проститутка, но признава, че има много клиенти. „Всеки ден правя секс. Работех и докато бях бременна, а на 6-ия ден след като родих, отново имах сеанси. Сега докато говоря с вас, пропуснах 3-4-ма клиенти“, сподели пред медиите столичанката.

По думите й повечето мераклии за платена любов са млади момчета. Но не връща никого. „Каквото дойде – това. Няма нищо срамно в тази професия. Трябва да я узаконят и да работим легално. В другите държави ни носят кафе, вода и презервативи, а тук ни гонят“, заяви още Гергина.

Тя увери, че досега не е налагало някой да я защитава. Проблеми с клиентите нямала.

„Сега не сме вече мутренски времена. Всеки си работи за него. Само тъпанарките си дават процент на сутеньори – или са циганки, или от селата, или сега навлизат в занаята. А ако някой ме притеснява, ще отида в полицията и е дотам“, категорична е Гергина Добрева. 

 

Гергина Добрева, снимка: Infomreja.bg
Гергина Добрева, снимка: Infomreja.bg
Гергина Добрева, снимка: Infomreja.bg
Мартин Филипов, снимка: Infomreja.bg
Мартин Филипов, снимка: Infomreja.bg
Петър Кънев, снимка: Infomreja.bg
Стефан Филипов, снимка: Infomreja.bg
Петър Кънев, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Джони деп17:24 - 04.06.2016
Дава ли си парите на сводници!!!!!!,а ти но кой ма тъпа путко на тая дебела хлебарка, искате да се правите на монополисти май,а ти сигурно си искарала 22 000 лв ама от старите бегай бегай
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK