Жителите и кметът на Господинци посрещнаха най-красивата родопска снаха

Снимки: Личен архив

С думите „Добре дошла в Господинци, красива родопчанке“ жителите и кметът на гоцеделчевското село Господинци, Ахмед Ходжов, посрещнаха красивата снаха на семейство Бузови – Фатме.

Младата двойка долетя преди седмица от Англия за да оповести годежа си и да подготви красивото си и стилно сватбено тържество в чест на тяхната любов и съвместния им семеен живот.

Фатме е от село Настан, което се намира в сърцето на Родопа планина, а избраникът й Алил е от Господинци.

Двамата работят в Англия. Решили са известно време да погостуват като вече семейна двойка на родителите си, след което имат намерение отново да заминат за чужбина.  

„Отдавна чаках в качеството си на кмет да посрещна в нашето село Господинци снаха като Фатме, която е толкова красиво, лъчезарно образовано и възпитано момиче.  Фатме със своето излъчване сякаш донесе със себе си цялата топлина, магия и доброта, която излъчва красивата планина Родопа. Да е честито на семейство Бузови. Пожелавам им да я приемат като божи дар, да я обичат и почитат като тяхна родна дъщеря.

Кметство Господинци пожелава от сърце на младото семейство Фатме и Алил здраве, дълъг и много щастлив семеен живот, да живеят в дух на взаимоуважение и любов и скоро да увеличат с още един жител населението на Господинци“, сподели пред ИНФОМРЕЖА кметът Ходжов.

Около 200 роднини и гости на младото семейство ги поздравиха на техния скромен празник, който се състоя в изключително приятна и екстравагантна обстановка в гоцеделчевския комплекс „Валентино“.

Роднините от страната на младоженеца признаха, че освен красива избраницата на Алил е изключително момиче, което с лъчезарната си усмивка и чистото и натурално родопчанско поведение завладя сърцата на всички гости, дошли да уважат и честитят на младото семейство прекрасния празничен ден.

Лъчезарна и излъчваща уважение към всички, чаровната булка със своя избраник и техните родители посрещаха в ресторанта всички гости на голямото събитие, което и сватбари и роднини, и най-вече Фатме и Алил, ще запомнят завинаги.  

 

КОМЕНТАРИ

111120:56 - 27.08.2018
този кмет пак търси да се изфука стига вече .прави се на по голям католик от папата .става се по досаден скрий се някъде бе мекере женска пикня
Jjjiikk20:35 - 27.08.2018
Тая помакиня много разголена weee
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK