Принц Албер пак излъга Банско

снимка: monitor.bg

За втори път принцът на Монако отменя участието си в World Star Ski Event в Банско. Благотворителното шоу трябваше да се състои още през зимен сезон 2010/2011, но трагична смърт в семейството на Албер провали пристигането му в България. И този сезон обаче, Албер II няма да вземе участие в благотворителното ски шоу в Банско. Поради неотложни ангажименти в княжеството, той ще пропусне състезанията, както и галавечерята с премиера Бойко Борисов, която е утре вечер.

Въпреки това, благотворителната инициатива ще се състои. Участие ще вземат всички, които бяха първоначално обявени като Отборът на звездите. Утре жители и гости на зимната столица на Балканите ще могат да видят на писта Алберто Томба звезди като пилотът на “Лотус” във Формула 1 Виталий Петров, легендите Ари Ватанен, Рикардо Патрезе, Емануеле Пиро и Лорис Капироси. Организаторите на World Star Ski Event съобщиха, че по-голомята част от зведите вече са пристигнали в Банско.

От наша страна участие трябва да вземат Стефка Костадинова, Христо Стоичков и, разбира се, рекламното лице на Банско - Марк Жирардели, който е единственият 5-кратен носител на Световната купа в алпийските ски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK