Показват военна техника в парк "Македония" по случай Независимостта

Снимка: Infomreja.bg

По случай 110-годишнина от обявяване на Независимостта на България по разпореждане на министъра на отбраната Красимир Каракачанов на 22 септември (събота) в  седемнадесет български града ще бъдат показани военна техника, образци оръжие и екипировка. Инициативата е първа от поредицата изяви под наслов „Това сме ние“, с които Министерството на отбраната цели да популяризира военната служба. 

В Благоевград в новоизградения парк „Македония” от 9 до 12 ч. ще бъдат обособени специални центрове за показ на образци от екипировката и оръжието на въоръжение в Сухопътните войски и статичен показ на военна техника, който ще включва ASV 1117 “Guardian”, MSFV “Commando Select” и ТАПП „Мерцедес- Бенц”

Всички интересуващи се от военната служба ще могат да получат информация за свободните места в армията, както и за условията за участие в курсове за начална и специална военна подготовка.

Денят на Независимостта ще бъде отбелязан със същата инициатива и в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Сливен, Шумен, Смолян, София, Враца, Белене, Асеновград, Карлово, Казанлък, Хасково и Ямбол. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK