10-километрова опашка заради ПТП-то при Места

Снимки: Infomreja.bg

Мъж и 10-годишно дете са пострадали, без опасност за живота са

Над 10-километра е опашката в двете посоки от Гоце Делчев към Добринище и от Добринище към Гоце Делчев заради ПТП-то, за което по-рано съобщи ИНФОМРЕЖА.

Инцидентът е станал около 16.55 часа между микробус „Форд Транзит“, в който са пътували мъж и дете на 10 години и автобус. Те са транспортирани в болницата в Разлог, няма опасност за живота им, според направените първоначално прегледи.

От автобуса няма пострадали пътници, предаде репортер на ИНФОМРЕЖА от мястото на инцидента. Полицията изяснява обстоятелствата около възникналото ПТП, но най-вероятно причината е изпреварване, тъй като на мястото има следи от автобуса при опита му да избегне удара.

Автобусът е на гоцеделчевската фирма „Кар Транс“, който се движи по редовната автобусна линия между София и Гоце Делчев. Движението е изцяло блокирано, на място има полицейски екипи, медицински екипи и пожарни автомобили.

Предницата на микробуса е изцяло смачкана, има сериозни материални щети, нанесени върху автобуса. Все още автомобилите не са отстранени от пътното платно.

Има обходен път за водачите през Рибново и Елешница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK