Прически на фигури, красиво засечени бради и оформяне на вежди с конец - хитовите услуги на коафьор №1 в Гоце Делчев Садеттин Хавале

Снимки: Личен архив

Все по-взискателни и претенциозни към външния си вид стават младите мъже, е констатацията на коафьор №1 в Гоце Делчев Сатеттин Хавале, който миналата година отвори свой салон в града след придобития голям опит в знакови салони за мъжка красота в Англия.

Салонът на Садеттин Хавале, който носи привлекателното за естетите име "Дом на мъжката красота и обаятелност", е най-предпочитаният от мъжката половина, особено сега, преди празниците, когато приготовленията са по-специални.

По-младите предпочитат новите прически на фигури, на които професионалистът е истински цар, а за да изпълни и най-прецизните желания на клиентите си, той влага всичко от себе си и черпи опит от най-известните в света салони. 

"Истинско удоволствие е да видиш усмивката на доволния клиент. Абитуриенти от целия регион още отсега идват при мен за консултации. Избираме прически и даже правим пробни такива", споделя младият коафьор, който самият е пример за отлично поддържащ се мъж. 

Макар и на една година и малко, салонът на Садеттин е известен и предпочитан от мъже на всякаква възраст от целия Гоцеделчевски регион. Сред най-търсените услуги от тийнейджъри, мъже на средна възраст и по-възрастни са засичане и боядисване на бради, оформяне на вежди с конец, обикновено бръснене, но със здравословен за кожата масаж, подстригване и третиране на косата с качествени шампоани, гелове и други мазила.

"Не че са станали по-суетни от жените, просто в българския мъж се наблюдава страхотен възход в желанието му да изглежда все по-добре и по-добре. Имам редовни клиенти, които два пъти седмично идват за перфектна поддръжка на външния си вид. Това са мъже, уважаващи преди всичко себе си и околните. Въпреки че съм човекът, който се грижи за мъжката красота, им се възхищавам истински и ставам все по-прецизен в професията си, която много обичам", коментира пред ИНФОМРЕЖА коафьор №1 в Гоце Делчев Садеттин Хавале.

Модерният бръснарски салон, който се намира на ул. "Струма" 2 в Гоце Делчев на баща и син - Асим и Садеттин Хавале, отвори врати през лятото на 2014 г. Двамата стартираха бизнеса си след дълги години гурбетчийство в Англия и Турция.

Садеттин Хавале се прибра в родния си край след 5-годишен гурбет в Англия, където трупал професионален опит в елитни коафьорски салони. Баща му Асим е на 46 години и също е с дългогодишен стаж в коафьорството. Учил е тънкостите на професията цели 20 години в Турция.

"Цялостното оборудване и обзавеждане на наистина стилния ни салон купихме от Англия и Турция. Заради многото клиенти вече увеличаваме и персонала. Насочили сме всичките си умения и натрупан опит изцяло към българския мъж, затова освен традиционните услуги подстригване и бръснене, предлагаме масажи на лице, бръснене с топла кърпа, масажи на глава, рамене и ръце, както и оформяне на вежди с конец и почистване на лице", сподели още коафьор №1 в Гоцеделчевско Садеттин Хавале.

 

Професионалистите Асим Хавале и синът му Садеттин отвориха в Гоце Делчев стилен салон за мъжка красота

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK