При зрелищната акция в Благоевград: Закопчаха Марто Дебелия и двама полицаи за трафик на жени

Снимка: Infomreja.bg

Марто Дебелия и двама полицаи са арестувани за трафик на жени. Тримата бяха оковани в белезници тази сутрин при зрелищна акция пред хотелски комплекс "Рио" в Благоевград.

Под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Благоевград се извършват процесуално-следствени действия по досъдебно производство за трафик на жени.

Провеждат се разпити на свидетели, както и обиски и претърсвания, за които е получено предварително разрешение от съда.

Задържани по Закона за МВР са скандалноизвестният благоевградчанин Мартин Филипов-Дебелия и двама полицаи. Единият от униформените е служител на Първо РУ-Благоевград, а другият е от сектор "Борба с организираната престъпност". 

Марто Дебелия излежа присъда за сводничество във френския затвор в град Ница. Той бе осъден от френските власти на 4 години затвор, но остана зад решетките само две.

Присъдата му бе наложена за това, че в периода 2006-2007 година в Ница е организирал канал за проститутки.

Комисията "Кушлев" пък му конфискува личния автомобил "Мерцедес", който след това бе дарен на Областната администрация в Благоевград. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

данъкоплатец и родител14:43 - 01.06.2016
да както си пращаме данъците а от тях респективно и заплатите на полицаите имаме претенциите да знаем техните имена и да искаме най- строги наказания .Държавата им била виновна а , заплатите и привилегиите им били малки нали ,хрантутници долни такива линч пред обществото ,в затвора и вън от системата .
Въведете име...14:38 - 01.06.2016
Имената на ченгетата да се изпишат с големи букви да продължат по нишката и ще стигнат пак до гоцето мръсни долни ченгета защо не предлагате дъщерите си а чедата на другите . на стадиона и бум да ви няма
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK