При неправилно изпреварване: Край Логодаж пострада бебе

Снимка: Infomreja.bg

Виновният шофьор е от Благоевград

На 11.12.2020 г. около 14:30 часа на път  Е-79, между градовете Петрич и Сандански, товарен автомобил „Рено“ с прикачено ремарке, излизайки от района на бензиностанция и завивайки надясно, е отнел предимството и е допуснал ПТП с лек автомобил „Роувър“ с 50-годишна водачка от село Генерал Тодоров.

С натъртвания в областта на главата е пострадала водачката на лекия автомобил.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около 13:20 часа на следващия ден на пътя между селата Логодаж и Селище лек автомобил „Шкода Фабия“ с 56-годишен водач от Благоевград на ляв завой е предприел маневра изпреварване, при което се е блъснал в насрещно движещ се лек автомобил „Шкода Рапид“ с 34-годишен водач от Благоевград.

В резултат на удара изпреварващият автомобил е излязъл вляво, а другият - вдясно от платното за движение.

Пострадали са: водачът на лекия автомобил „Шкода Фабия“, който е с фрактура на ляв крак, водачът на лекия автомобил „Шкода Рапид“, който е с охлузвания в областта на главата, и пътуващите в него 26-годишна жена, която е с фрактура на лицева скула и натъртвания по тялото, и дете на 1 г. и 9 м., което е с охлузване в областта на лявото око.

Детето е  пътувало в система за обезопасяване, а пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Вчера около 12:30 часа на заснежен земен път в местността Кадиева поляна, землище на гоцеделчевското село Брезница е станало ПТП, при което 22-годишен мъж от селото, управлявайки лек автомобил „Сузуки Витара“, е загубил контрол над автомобила и е попаднал в дупка.

С контузия на главата е пострадала 21-годишна пътничка в автомобила. След извършен медицински преглед тя е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK