Президентството отвори врати за граждани в Европейските дни на наследството

Снимки: Прессекретариат

Администрацията на президента се включи в инициативата Европейски дни на наследството – 2018 г. и за поредна година отвори врати за граждани. Държавният глава Румен Радев прие лично първите гости в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

"В Гербовата зала на президентството посрещаме държавни глави и делегации, но днес в залата вие сте гостите на най-високо ниво - българските граждани ", подчерта Румен Радев пред посетителите.

Пред гостите, изпълнили Гербовата зала на „Дондуков“ 2, Румен Радев посочи, че президентската институция от години подкрепя инициативите и всяко усилие за прозрачност и достъп на гражданите до работата на институциите.

„Особено се радвам, че има деца днес, които са станали рано", каза президентът и напомни на най-малките и любознателни посетители, че след няколко дни, когато започне учебната година, ще стават още по-рано.

Гостите на президентската институция ще имат възможност да разгледат до 16.00 часа днес Гербовата зала на „Дондуков“ 2, кабинетите на президента Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова, Огледалната зала и Президентската библиотека.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK