Президентът пристига в Кресна утре, в Петрич и Сандански се среща с кметовете

Снимка: Infomreja.bg

В Кресна Румен Радев ще има среща със земеделски производители от региона

Двудневно посещение на президента в Югозапада.

На 18 юни, четвъртък, президентът Румен Радев ще посети Перник. Държавният глава ще се срещне с кмета Станислав Владимиров и представители на ръководството на общината от 10.40 часа (в сградата на oбщината).

По-късно същия ден държавният глава ще посети Кресна. В 13.00 часа в сградата на общината президентът Румен Радев ще проведе среща с кмета на града Николай Георгиев и представители на ръководството на общината. В 14.00 часа държавният глава и Неврокопският митрополит Серафим ще бъдат в храм-паметника "Свети Иван Рилски" в Кресна, в чиято костница се пазят костите на над 500 български военни. В Кресна Румен Радев ще има среща със земеделски производители от региона, предвижда се и посещение в Роженския манастир „Рождество Богородично“.

На 19 юни, петък, президентът ще бъде в Сандански, където от 9.00 часа ще проведе среща с кмета Атанас Стоянов и представители на ръководството на общината. По-късно през деня държавният глава Румен Радев ще посети Петрич, където в 10.00 часа (в сградата на общината) ще разговаря с кмета Димитър Бръчков. В 10.30 часа президентът ще бъде в античния град Хераклея Синтика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK