Борисов: Президентът не е надпартиен

Снимка: Труд

Президентът Румен Радев беше надпартиен, но заедно със своя шеф Корнелия Нинова, всеки ден изказванията му са срещу правителството. Тава каза премиерът Бойко Борисов в Божурище където откри ново предприятие в Индустриалната зона.

„Не мога да разбера – приятелите ни отдясно пишат, че аз съм слуга на Путин, а президентът Радев беше пръв там. Не мога да ги разбера“, възмути се Борисов.

„Всеки ден слушаме упреци срещу правителството и нито дума за опозицията и това, което са направили“, добави той, съобщи Канал 3.

“Истинско удоволствие ми доставя на голи поляни, защото тук бяха голи поляни, разрушени военни предприятия, вече да има над 20 големи компании да си изграждат заводи, да работят и виждате, най-съвременни стругове, фрези. 150 работни места, милиарди инвестиции и то в България, във фабрики, в заводи, в износ, това са фактите”, каза Борисов.

Той подчерта, че се радва на това, на което България заприлича, но знае, че много има още какво да се направи. Това, което на Западните Балкани и изобщо на Балканите се случва дава възможност и на българските фирми вече да инвестират и доста има там. Премиерите им са гарант за нашите инвестиции, подчерта Борисов.

„Оставям на съвестта на всеки когато се изказва да си носи отговорност за това. Аз съм човекът, който нито веднъж не е повдигнал темата. Всеки ден ние слушаме упреци към правителството, всеки ден. Нито дума за опозицията, нито дума за това, което през годините са сторили. Нито дума. Само срещу правителството. Това не е равноотдалечен човек”, подчерта Борисов. /БГНЕС



 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK