Презентацията на Мирела Стамболийска и Кристина Георгиева е победител в конкурса ,,Нашата Европа, нашето бъдеще“

Снимка: ОИЦ

Подходящо подбран визуален дизайн на презентационните материали и добра четливост и хармония между елементите, анимационни ефекти и преходи между слайдовете, както и оригиналност и творчески подход към темата, аргументираност на тезата, стил и езикова компетентност бяха сред мотивите на журито за избор на победител в приключилия на 24. май конкурс за презентация, проведен от Областен информационен център /ОИЦ/ – Кюстендил.

Тричленно жури, съставено от двама учители по информатика и един по български език, разгледаха и оцениха получените общо 7 презентации от 9 участници и определи презентацията на Мирела Стамболийска и Кристина Георгиева от ПМГ "Проф. Емануил Иванов" - Кюстендил за победител.

За присъденото първо място те ще получат грамота, безжични слушалки за смартфон и външна батерия. Второ място беше присъдено на  Любов – Мария Бекова от ЕГ "Д-р Петър Берон" - Кюстендил, чиято презентация се отличава с  много добро техническо изпълнение, смислова връзка на изображенията към текста, умело аргументиране на тезата.

Изключително професионалното техническо изпълнение и визуално въздействие на презентацията, изготвена от Мария Петрова и Славея Антонова от ПМГ - Кюстендил впечатлиха журито, поради което те й отредиха специална награда. Тричленното експертно жури оцени високо труда, самостоятелно мислене и творческия подход, положен от участниците. За участието си в конкурса всички ще получат поощрителни награди.

Конкурсът за презентация ,,Нашата Европа, нашето бъдеще“ е част от инициатива, която се провежда от ОИЦ – Кюстендил и която ще продължи със семинар в началото на месец юни за представяне на актуални възможности по Програмата за развитие на селските райони и участие в общинския празник на черешата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK