Участниците в тазгодишното национално състезание по ИТ от НПГ „Д. Талев“ получиха своите грамоти

Снимки: НПГ

Единадесетокласникът Иван Горанов е на първо място

Днес Мария Георгиева - директор на НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев, връчи грамоти на участниците в 12-ото национално състезание по информационни технологии. Това са  деветокласничката Мария Гудева, единадесетокласникът Иван Горанов и тяхната ръководителка, преподавателката Вили Ласина.

„Голям ентусиаст, блестящ ум, справи се прекрасно!“ – с тези думи журито на тазгодишното състезание изрази възхищението си от представянето на Иван Горанов и заслужено му присъди първо място в категория Web сайт.

Впрочем, Иван не за първи път участва в национално състезание по информационни технологии. Преди да стигне до върха, той два пъти беше класиран на второ място. А състезателният му стаж започва в Първо основно училище в града, чийто възпитаник е.

През лятната ваканция младежът ще продължи да развива уменията си по програмиране. Категоричен е, че в бъдеще няма да напусне родината си, защото знае, че всичко, което му е нужно, го има и в България.

Грамота за успешното си участие днес получи и ученичката Мария Гудева, която се представи в категория „Мултимедийни клипове“. Постепенно и тя натрупва ценен опит, който ще и помогне също да завоюва предни позиции в крайното класиране.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK