Ауди прелетя с 144 км/ ч. при ограничение 60

Снимка: Infomreja.bg

Още двама водачи са получили "честитки"

777 са установените нарушения на скоростта по време на проведената през миналата седмица специализирана полицейска операция за контрол на скоростта в област Шумен. 329 от нарушенията са в населено място, а 448 извън населено място.

Според информацията на Пътна полиция след обработване на заснетите клипове и снимки от стационарна и мобилни камери става ясно, че по-голяма част от нарушенията са през светлата част на деня - 550. 

„Рекордът“ за шофиране с превишение на скоростта малко над два пъти от максималната е поставил водач на лек автомобил Ауди Q5 с варненска регистрация. Нарушението било установено на пътен възел „Белокопитово“ където ограничението на скоростта е 60 км/ час. Водачът преминал с 144 км/ час, за което му е издаден електронен фиш в размер на 900 лева.

На същото място бил установен водач на "Опел Астра" с шуменска регистрация, който преминал по участъка с ограничение от 60 км/ час с 142 км/час. Издаден му е фиш, като глобата в размер на 900 лева.

Водач на "Шкода Супърб" със силистренска регистрация е установен да шофира в първия ден на операцията край Шумен със 120 км/ час при ограничение 60 км/ час. Електронният фиш в размер на 700 лева  му е връчен. Глобата била платена в 14 дневния срок от датата на получаването – 490 лева.

По време на проверките заради неплатени глоби са отнети 25 свидетелства за управление на моторни превозни средства, връчени са 86 електронни фиша.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK