През есента избират председател на БСП

Снимка: Infomreja.bg

Предизборната кампания стартира на 27 август

Централната комисия по провеждане на пряк избор за председател на БСП (ЦКПИ) възобнови своята дейност на 4 юни. На своето първо заседание след края на извънредното положение в страната комисията актуализира хронограмата за избора на председател на БСП. Промяната в хронограмата се наложи след временното спиране на отчетно-изборната кампания поради епидемичната обстановка в страната.

След решение на НС на БСП от 29 май отчетно-изборната кампания е подновена и е насрочена нова дата за провеждане на вота за председател на партията – на 26 септември 2020 г.

Според актуализираната хронограма всички непроведени общински (районни) конференции и общи събрания трябва да се проведат в срок до 16 август 2020 г. Кандидатите за председател на БСП се регистрират от ЦКПИ в срок до 21 август. Предизборната кампания стартира на 27 август 2020 г. – 30 дни преди изборния ден.

Хронограмата, както и всички приети от ЦКПИ документи и решения, може да видите на сайта на БСП в специално обозначената секция („Пряк избор на председател на БСП”).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK