Превръщат Разлог в цветна градина

снимки: Община Разлог

Разлог ще бъде превърнат в истинска цветна градина, се ангажират от общинското ръководство. Планинският град, които е сред най-зелените в страната, сега ще разцъфне - цветни градини ще го красят пред следващите месеци. Голямо разнообразие на цветя с различни аромати и цвят ще бъдат засадени в Разлог.

Кметът инж. Красимир Герчев изиска от „зелените” експерти в общината разработването на цялостен план за озеленяването  на Разлог. При реализиране на идеята красиви цветя, засадени във фигури върху зелените площи ще радват очите на местното население и гостите на Разлог.

За втора поредна година гербът на Разлог ще разцъфне в парка. Той ще бъде направен изцяло от красиви и ароматни цветя – жълти за орела, които се рее в небето и сини за трите планини обграждащи Разлог. Ще бъдат обособени нови цветни алеи и лехи.

Голяма част от пейките в парковете се подменят, което допринася за приятния отдих, наред със зеленината, цветята и водата. Отново в пъстри цветове пейките греят, а малчуганите неспирно играят около тях.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK