Избор на „Девойка кюстендилска пролет“ ще има

Снимки: Infomreja.bg

Провеждат конкурса на закрито, излъчват го онлайн

Тази година избор на „Девойка кюстендилска пролет“ ще има. Той ще състои на закрито, за да се спазват противоепидемичните мерки. „Изборът ще се извърши в студио на закрито и ще бъде излъчват директно в събота – 20 март, от 17 часа в интернет. Благодаря на момичетата, които бяха определени през предходната година, всяка една от тях ще се включи и тази година“, коментира кметът на града Петър Паунов.

Традиционно изборът за най-красива кюстендилка ще премине в три кръга, а журито отново ще бъдат Девойките кюстендилска пролет“ през годините. През тази година отново ще бъде избрано и момиче на публиката, което ще се определи с СМС гласуване. Самият избор ще бъде излъчен на екрани, разположени на централния площад „Велбъжд“, а празникът ще се състои с богата украса, хубава музика и видео стени от избора на „Девойка кюстендилска пролет“ на 21-ви март. Тази година за първи път няма да има търговци от други градове.

Кметът Паунов честити и празникът на българската жена. Той поиска и прошка от кюстендилци. „Прошката е най-върховният израз за истинските християни. Прошка се иска от най-малкия или от най-съгрешилия, така че като човек, който непрекъснато бърка, от сърце Ви моля за прошка уважаеми съграждани.

Надявам се да бъде една благословена седмица, в която всеки да получи своето опрощение и да влезем с вяра във Велия пост, дочаквайки след това и Христовото възкресение“, каза в обръщението си към кюстендилци кметът Петър Паунов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK