Преподавателка от НПГ с първо място в националното състезание Communic@teIT

Преподавателката по технология на облеклото Елена Иванова спечели първо място в националното състезание Communic@teIT 2013 за използване на  ИТ в учебния процес. Наградата се присъжда в сектор „ Добри педагогически практики” за разработения електронен учебен курс по учебен предмет „Технология на облекло от текстил” .

Електронният учебник е разработен в екип с известната в гр. Гоце Делчев информатичка Мария Серкеджиева от НПГ, която внесе своя уникален принос за атрактивната визия на учебника , грабнала  журито. Освен престижен сертификат, наградата включва и таблет.

Критериите за оценяване включваха няколко компонента: Уверено боравене с използваните ИКТ и свързаната терминология; Обхват на приложение; Степен на практическа приложимост и полезност;Наличие на иновативни елементи; Педагогическа издържаност; Достоверност и убедителност на представянето; Взаимодействие с аудиторията и степен на въвличане; Представяне на темата по интересен начин; Оригиналност.

Communic@teIT 2013 e Национално състезание за ефективно използване на информационни технологии в общуването. Състезанието се организира за първи път през 2012-2013 година в отговор на нарастващата нужда от изграждане в училище на умения за комуникация в реални ситуации, подпомогнати от ИКТ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK