Достъпът в Съдебната палата в Кюстендил ще става след преминаване през термосензор

Снимка: Infomreja.bg

В случаи на отчитане на телесна температура над 37,2 градуса, лицата няма да бъдат допускани

Достъпът в Съдебната палата в гр. Кюстендил, считано от днес - 22.10.2020 г., ще става след преминаване покрай термосензор за измерване на телесната температура, монтиран на централния вход на сградата.

В случаи на отчитане на телесна температура над 37,2 градуса, лицата няма да бъдат допускани, като ще им се указват причините за това, се казва в Заповед, подписана от административните ръководители на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова и на Районен съд – Кюстендил, съдия Мая Миленкова.

Когато лицата с телесна температура над 37,2 градуса са страни по дела, въпросът за присъствието им в съдебно заседание се решава от съдебния състав. При допускането им с разрешение на съдебния състав, ще се спазват в максимална степен всички противоепидемичните мерки.

Контролът върху  пропусквателния режим на сградата се осъществява от ОЗ „Охрана“ - Кюстендил.

Движението по I- ви и  II- ри етаж на Съдебната палата, за всички лица (външни и работещи в нея) ще се осъществява задължително с поставени предпазни средства за лице и при спазване на дистанция.

Своето действие запазват всички заповеди на административните ръководители, касаещи мерките за дезинфекция, за безопасност на гражданите и организация на провежданите заседания, в условията на извънредна епидемична обстановка в страната.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK