Преизбраха областния лидер на ДПС Ведат Хюсеин

Ведат Хюсеин, снимки: infomreja.bg, архив

Ведат Хюсеин от гоцеделчевското село Буково е новият стар областен лидер на ДПС в Пиринско. С гласовете на около 220  делегати на партийна конференция в Якоруда Хюсеин е преизбран да ръководи структурите на движението още един мандат.

Кандидатурата на Ведат Хюсеин е била единствена и без конкуренция, съобщиха от ДПС.

Запознати коментираха, че конференцията е била изцяло дирижирана от общинските кметове на Якоруда - Нуредин Кафелов, на Гърмен - Ахмед Башев и на Сатовча - Арбен Мименов, за които Хюсеин е бил предпочитаната кандидатура. 

В партийните редици се говори, че именно тримата общински управници не са допуснали друг кандидат за лидерския пост, въпреки че такива намерения имали няколко млади активисти с висше образование.

Стройната организация, направена от кметовете за избора на Ведат Хюсеин, показва, че всички доведени под строй делегати от общините Якоруда, Гърмен и Сатовча, както и хората на досегашния областен лидер от селата Корница, Брезница, Лъжница и Буково, са гласували чинно за него.

На конференцията в Якоруда са присъствали и народните представители Муса Палев и Алиосман Имамов. Двамата депутати също са подкрепили кандидатурата на Ведат Хюсеин, който е общински съветник в местния парламент в Гоце Делчев.

На партийния форум е бил коментиран и провалът на ДПС на изборите в сатовчанското село Туховища миналата неделя.

 

Ведат Хюсеин, снимки: infomreja.bg, архив
Ведат Хюсеин, снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

dps maliii14:56 - 27.10.2012
bashev koga stana ahmet toi ne beshe li andrei ???
Анко03:58 - 25.10.2012
Та на кого от ръководството на ДПС му пука за електората им, освен по време на избори. Но хората трябва да поумнеят и въпреки насилственото им принуждаване да гласуват за етническата партия, да им дадат смело отрицателн вот!
rif12:48 - 24.10.2012
Срам и позор . Много делегати на конференцията очакваха промяна , но тя не се състоя. Мачът бе изигран предварително . Кметовете на общините Сатовча , Якоруда , Гърмен , както и народните представители не допуснаха тя да се случи. Всички знаеха , че едно ново лице би решило много от проблемите в партията на областно равнище , но не . Има само едно обеснение на случилото се. Всеки от по- горе изброените лица е получил част от 138- те хиляди лева . Това бяха средствата предназначени за местните избори 2011г., които обласния лидер Ведат Хюсеин тогава покри, за да си купи настоящия мандат. Мафияяяяя..... Бъдете сигурни ,че ще получите голям шамар на предстоящите парламентарни избори.Хората мизерстват , чудят се как да свържат двата края , а те нехаят за проблемите им. Тези пари бяха предназначени за решаване на проблемите на харата , а не за Вас изроди такива .....
ribnovo17:36 - 23.10.2012
pone slojete nova snimka

FACEBOOK