Преизбраха лидерите на ГЕРБ в Банско и Белица

Кметът на Банско, Георги Икономов, остава начело на общинската организация на ГЕРБ, снимки: ГЕРБ

Общинските структури на ПП ГЕРБ в Банско и Белица проведоха редовните си отчетно-изборни събрания.

На състоялото се отчетно-изборно събрание ГЕРБ - Банско, в присъствието на областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева, бе приет отчетен доклад за дейността на организацията и с пълно мнозинство делегатите гласуваха доверие на бъдещото ново ръководство.

За общински ръководител единодушно бе избран Георги Икономов - кмет на Общината, а за секретар - Александър Мацурев - депутат в 44-ото Народно събрание.

В новото ръководство бяха преизбрани досегашните членове Асен Кирицов, Костадин Загорчин, Евгения Тренчева, Благой Кишев, Елена Дашева. Новите членове на ръководството са  Райна Зайкова и Владимир Кушлев.

На състоялото се отчетно-изборно събрание в  Белица бе представен и приет отчетът на структурата за предходния мандат. На събранието присъстваше и областният координатор и депутат от ПП ГЕРБ Благоевград, Даниела Савеклиева.

Общинската структура гласува пълно доверие и избра с пълно мнозинство Иван Стойчев. Избраните нови ръководства трябва да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

 

Иван Стойчев е старият нов лидер на ГЕРБ в Белица

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK