Представят спектакъла "Стриптийз покер" пред кюстендилска публика

Снимка: Личен архив

В постановката участват Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев, Василена Атанасова, Христина Караиванова и Атанас Чопов

На 29.01.2020г. от 19,00ч. в голяма зала на Общински драматичен театър – Кюстендил, ще бъде представен спектакъла "Стриптийз покер" от Жан-Пиер Мартинес, режисьор - Надя Асенова.

В потановката участват актьорите Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев, Василена Атанасова, Христина Караиванова, Атанас Чопов. Гостува Малък градски театър "Зад канала" - София.

На пръв поглед ординерна ситуация събира две двойки на вечеря. Събитията, които произтичат от тази среща, водят до неудобство, конфуз, безкрайно смешни ситуации и дори парадоксалност в общуването.

Докато се смеем и си мислим ,,Това никога няма да се случи на мен!“, се пораждат мисли за рутината, неудовлетвореността, лъжата в семейството и в обществото. Защо лъжем, какво прикриваме, кого лъжем в крайна сметка – другия, или себе си? Не сме ли замръзнали в една социална мимикрия, която може да бъде много смешна за чуждия и много тъжна за нас…

След представлението може да си тръгнете с усещането, че много сте се забавлявали, а може да се приберете и с някои въпроси, водещи към самоанализ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK