Представят спектакъла „Джакпот“ пред кюстендилска публика

Снимка: Личен архив

Постановката е посветена на 110 години от създаването на Театър „Сълза и смях“

На 16.12.2019г. от 19,00ч. в Голяма зала на Общински драматичен театър – Кюстендил, ще бъде представен спектакъла "Джакпот", автор и режисьор - Андрей Калудов, сценография - Петър Митев.

В ролите участват актьорите Параскева Джукелова, Гергана Стоянова, Петър Райжеков, Пьотр Кшемински, Васил Драганов, Радина Алексиева, Мартин Димов.

Кой не иска да е богат и успешен? Всеки се стреми към голямата изява, парите и уважението, надмощието над другите. А най-прекият път към големия успех е да удариш джакпота. С тази мисъл в луксозното казино са се събрали шест души, всеки със своя съдба, свой проблем и с една цел – да спечелят.

Ситуацията, обаче, се оказва повече от странна. Там, където има много пари, където се очаква голям успех, нещата никога не вървят гладко. Така е и с мрачния бизнесмен и неговия син, с елегантната и добродушна актриса, с момичето, което никога не е срещало любовта, странния композитор с дебели като кебапчета пръсти и най-важното – един неизвестен непознат.

Игралните апарати се въртят, комбинациите се редуват, но кой знае защо голямата печалба се бави. Редят се и неочакваните и дори тайнствени ситуации. Смешното и драматичното се смесват, така, както е и в живота ни.

Разкритията за всеки един от героите са неочаквани, дори шокиращи. А най-изненадваща е постигнатата в края на действието цел – падналият се джакпот.

Постановката е посветена на 110 години от създаването на Театър „Сълза и смях“ и се поставя за първи път.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK