Представят онлайн дебютния роман на младата писателка Надежда Динева

Спасимир Тренчев ще представи онлайн дебютния роман на младата писателка Надежда Динева, снимка: Личен архив

Водещ на първата онлайн премиера е Спасимир Тренчев - председател на Литературен клуб „Огнище“

На 1-и май от 20.00 часа ще бъде представен дебютният роман „Орденът на скорпионите“. Автор на книгата е младата бургаска писателка Надежда Динева.

Водещ на първата онлайн премиера е Спасимир Тренчев, председател на Литературен клуб „Огнище“ към НЧ „Никола Вапцаров-1866“ – Благоевград.

Събитието може да се проследи на следния линк: https://www.facebook.com/sp.fear/videos/2737319389724181, като всеки може да се включи с въпроси и коментари.

Сюжетът засяга опита на една тайна организация, която цели да осуети плановете на терористична групировка от ОАЕ. Романът е изключително четивен и въпреки че е написан от една млада и нежна дама, стилът по нищо не отстъпва на мъжките представители на жанра.

Освен многото факти за тероризма, книгата изобилства от присъствието на богат боен арсенал, но и от метафори, които създават изключително наситена атмосфера за сетивата.

Езикът на Надежда Динева е експресивен и доста визуален, което помага за „екранното“ въздействие върху читателя, както се изразява Спасимир Тренчев.

Тя ще сподели и много любопитни факти около написването за романа.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK