Ива Спиридонова представя поетичната си книга "Детайли" в родния Кюстендил

Снимка: Библиотека България

Литературна агенция „Библиотека България“ и Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“ представят днес, 5. септември, премиерата на втората поетична книга на Ива Спиридонова, носеща името „Детайли“, която тя избра за пръв път да представи пред читатели в родния си град – Кюстендил.

Проявата е с начален час 18:00 в Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“. Специален гост на събитието ще бъде поетът Михаил Калдъръмов – рецензент на книгата.

Своята гледна точка ще представи редакторът на „Детайли“ и автор на фотографиите в книгата – Симеон Аспарухов.

За музикалното пресъздаване на поезията на Ива Спиридонова ще се погрижат специалните ни гости – дует KSANA.

Авторката ще представи книгата си чрез въздействащо съчетание на изкуства, в което поезия, музика и фотография се срещат и доближават, създавайки едновременна красота, такава, каквато ще уловите и в самата книга, и в думите на Ива Спиридонова и Симеон Аспарухов, които ще представят за вас свои нови стихове и текстове от книгата.

Талантът на дует KSANA не би могъл да остане незабелязан, тъй като те ще превърнат в думи най-трудната пунктуация чрез изкуството на музиката си, а всичко това ще се случи на фона на уловените фотографски кадри, частици от тайната, заключена в „Детайли“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK