19-годишен без книжка се опита да избяга на полицаите

Снимка: Infomreja.bg, архив

Младежът не спрял за проверка, продължил да шофира, после изоставил колата и избягал

19-годишен без книжка, опитал да избегне полицейска проверка, е установен от служители на РУ-Силистра. Вчера по ул. „Илинден“ в село Калипетрово младежът не изпълнил полицейско разпореждане да спре с автомобила си „Ауди“, а продължил да шофира, а после изоставил колата и избягал.

След като за кратко време бил установен, се оказало, че не притежава свидетелство за управление на МПС и се намира в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото провинение. По случая е образувано бързо производство.

69-годишен е пострадал при трудова злополука, станала вчера в зърнобаза в село Ситово. Мъжът паднал от стълба, опряна на товарен автомобил, и получил средна телесна повреда, изразяваща се в загуба на съзнание. Настанен е в МБАЛ-Силистра. За случая е уведомена е Инспекцията по труда. Образувано е досъдебно производство.

Четири пожара са загасили огнеборци от РСПБЗН-Силистра, през изминалото денонощие. Горели са комини на сгради в Силистра и село Попина и отпадъци в шахта в областния град, но след намесата противопожарните екипи не са допуснати материални щети. В село Айдемир е унищожено ел.табло при пожар, причинен от късо съединение, вчера около 17.45 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK