Представят филма „Слънчево” в Кюстендил

снимки: infomreja.bg

Филмът „Слънчево” ще бъде прожектиран следващата седмица, съобщи директорът на театъра Чавдар Ненов. Премиерата на прожекцията беше уважена от екипа от актьорите и оператора.

"Режисьорът Илия Костов, който е едновременно сценарист и продуцент, дори играе и роля, се оказа ангажиран, но при неотложна работа е така. Публиката проявява интерес", каза Чавдар Ненов. Той изрази радостта си, че в такива трудни времена се прави българско кино. Бюджетът на филма е над 1 млн. лева.

На представянето присъстваха Бисер Маринов, актьор в местния театър, Даниел Владимиров и Велизар Величков, познат от "Домашен арест".

"От моя опит в киното, а той не е малък, мога да кажа, че не е важно само професионалното умение на актьора. Това са един прекрасни момчета, които не само че не създават проблеми, а просто облекчават работата на оператора. Важно е за целия екип актьорът да е нормален човек и с него да се комуникира", каза операторът Ярослав Ячев.

"Екипът ме предразположи, трябваше да играя италианец. Досега съм бил сърбин, руснак, никога българин, никога италианец, а когато ми направиха предложението, приех", добави Даниел Владимиров.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK