Представят дебютната книга на Тихомир Иванов "Камино: Пътят на завръщането" пред ученици в Дупница

Снимка: Община Дупница

МКБППМП към Община Дупница организира представянето на дебютната книга на младия български писател Тихомир Иванов "Камино: Пътят на завръщането" пред ученици на ПГ "Христо Ботев" - Дупница на 22.03. (четвъртък), 14:00 часа. 

Авторът  е подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще разкаже за преживяването Камино,  за книгата и за нещата от живота. Една книга, която провокира и вдъхновява да следвате мечтите си! 

Книга за възрастни и млади и четящи и не четящи и пътешественици и мечтатели и любители на психологията и личностното развитие. 
"Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на в ажни житейски въпроси. Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго", казва Иванов.

„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците - пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история.

Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за самия си", завършва авторът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk