Представиха проекта за модернизиране на болницата в Сандански

снимка: Община Сандански

Спечеленият от Община Сандански проект за обновяване и оборудване на МБАЛ "Св. Врач" бе представен на пресконференция в залата на Общинския съвет в курортния град.

Проектът се финансира по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за реконструкция/ обновяване и оборудване на общински лечебни заведения в градските агломерации” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г.

В присъствието на екипа по проекта, представители от Общинска администрация - Сандански, общински съветници, представители на фирмите изпълнители, представители на МБАЛ „Свети Врач”, граждани и медии бяха обсъдени целите, дейностите и очакваните резултати по проекта, който е на обща стойност 3 923 712,68 лв. със срок на изпълнение до 31 януари 2014 г.

С реализацията на този проект се осигурява нова най-съвременна медицинска апаратура за осъществяване на качествена диагностика на социално значими заболявания, за достигане на най-съвременните медицински стандарти и за осъществяване на ефективна лечебна дейност за подобряване качеството на живот в община Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK