Успешен първи Международен турнир по билярд в Петрич

Снимки: Община Петрич

60 състезатели от България, Гърция, Македония, Румъния, Русия, Косово и Полша участваха в първото издание на Международния турнир „Dinamic Best of the East”, Девета топка.

Турнирът се провежда за първи път в Петрич по инициатива на клуб по билярд и снукър „Bo & Bo” със съдействието на Общината.

За откриването на турнира в пристигна и председателят на Европейската федерация по билярд Марчин Крежимски.

Той връчи на кмета на община Петрич Димитър Бръчков и на президента на клуб „Bo & Bo” Георги Божков, плакети на  Европейската федерация по билярд.

Марчин Крежимски открои добрата организация, създадена за провеждането на турнира по билярд в Петрич, благодари за перфектните условия и положените усилия, всичко да бъде на професионално ниво.

От своя страна кметът Димитър Бръчков също удостои със специален плакет Марчин Крежимски и поздрави участниците в спортната проява.

Общият награден фонд на турнира беше 7 200 лв. След оспорвани двубои крайното класиране се подреди, както следва: I място за Карал Кровенски, Полша; II място за Мариос Сконечни, Полша; на III място се класира Миешко Фортунски, Полша; на IV място Лабинот Маркай, Косово; на V място Радослав Милков, състезател на петричкия клуб „Bo & Bo”.

Петричанинът Йордан Иванов завърши на IX място в Международния турнир по билярд „Dinamic Best of the East”.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK