Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ инспектира ремонтните дейности в Белица

Снимки: ДПС

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ днес лично инспектира как вървят ремонтните дейности на улиците в Белица.

Той бе придружаван от Филиз Хюсменова - евродепутат и заместник-председател на Движението за права и свободи, и кмета на общината Радослав Ревански.

По време на обиколката в Белица присъстваха и всички кандидати за народни представители от листата на ДПС за 01 МИР - Благоевград.

Преди дни в Белица стартира мащабен ремонт на пътната инфраструктура, с което младият и амбициозен кмет Радослав Ревански вече изпълнява поетия ангажимент пред хората от града и общината.

Строителните дейности започнаха от улица ”Гоце Делчев”. Веднага след нея започва благоустрояването на централните улици „Владимир Поптомов”, „Никола Вапцаров” и „Илинден”, както и улица „Христо Ботев”, на която се намира здравният център.

„Митко Саев” и „Иван Алексов” са улиците, които за първи път ще бъдат ремонтирани и на които ще се положи асфалт. В промяната на облика на града е включена и ул.„Кирил и Методий”, водеща до СУ ”Св. св. Кирил и Методий” и детска градина „Надежда”.

Предстои изцяло реконструкция на „околовръстната” улична мрежа „Димо Хаджидимов”, водеща до пътя за „Парк за реадаптация на танцуващите мечки” и К.К. „Семково”. Ще бъдат подменени съществуващите бордюри, пътната настилка и дейности по отводняването.

Предвидени са дейности по вертикалната и хоризонтална маркировка с цел безопасно движение на автомобили и пешеходци. Ще бъдат поставени изкуствени неравности по пътното платно, изцяло отговарящи на изискванията на действащата нормативна уредба.

Главната улица „Георги Андрейчин”, водеща до централната градска част на Белица, изцяло ще промени облика си. Предвижда се и пълна подмяна на пътната настилка с вертикална и хоризонтална маркировка. В този момент се изпълнява и текущият ремонт на трибуните на градския стадион в Белица и монтаж на ажурна ограда.

В селата Краище и Дагоново е предвидено частично асфалтиране на площадите пред кметствата. "До края на май поетият от мен ангажимент ще бъде изпълнен! Машините и хората работят с пълна пара!", увери кметът Радослав Ревански.

 

КОМЕНТАРИ

Haha20:05 - 21.03.2017
С тези платените статии аман!Кой са тези инспектиращи?На рязането на лентата ще присъсват ли?
787816:03 - 21.03.2017
Този Айруш няма ли да се махне вече , на хората им омръзна да го гледат. Има ли аванта хапка пийка и хоп той е там, за друго не го търсете ! Такива подлоги като него рушат ДПС-то...
???15:55 - 21.03.2017
Айруш време е да отстраниш Буковлянеца, ти помниш защоооо???
byncevo15:52 - 21.03.2017
Спасението е само в преференция за кмета Бекир, сички останали за шума не ставут. Ся е момента за горнио район.

FACEBOOK