Община Благоевград обявява свободна позиция за шофьор на ученически автобус

Снимка: Infomreja.bg

Община Благоевград обявява едно свободно работно място за шофьор на ученически автобус. Кандидатите следва да имат завършено средно образование, правоспособност за управление на МПС - категория „D“.

Необходимо е да притежават минимален професионален опит – 2 години като водач на автобус, удостоверение за професионална компетентност за превоз на пътници, дигитална карта за тахограф и валидно удостоверение за психологическа пригодност.

Желаещите може да кандидатстват за позицията, като следва да подадат заявление за участие, адресирано до кмета на Община Благоевград, автобиография, копие от диплома за завършено средно образование, копия от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, копие от свидетелство за управление на МПС кат. „D“, валидно удостоверение за психологическа годност, удостоверение за превоз на пътници, дигитална карта за тахограф.

Документите за участие в подбора следва да бъдат представени в деловодството на Община Благоевград, което се намира на партерния етаж на административната сграда.

С избрания кандидат ще бъде сключен срочен трудов договор.

 

КОМЕНТАРИ

Кв.Струмско04:06 - 19.09.2018
Ще има мнооого свободни позиция но няма кого да ги заеме защото сте гяурска държава и изгонихте турци и помаци в чужбина защото ви работеха без пари и ги лъжехте а сега си работете сами.Като гледам сте доста работливи за нищо неставате само за кражба ви бива.
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK