Председатели на СИК от Гърменско се оплакаха от лошата организация в РИК, осъмнали в автобусите

Снимка: Infomreja.bg

Към 7 часа тази сутрин РИК-Благоевград започна приемането на протоколите и чувалите с бюлетините от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча и Петрич.

Десетки председатели на секционни комисии от Благоевград към 8 часа тази сутрин не бяха представили също протоколите от проведените вчера избори за президент и национален референдум, съобщиха от РИК-Благоевград в обяснение защо още на сайта не са публикувани резултатите.

В същото време представители на секционни комисии се оплакаха от лошата организация на РИК по приемането на протоколите, които след тежкия изборен ден осъмнаха пред комисията.

"За каква организация и за какви избори можем да говорим, вижте колко много хора, мъкнещи чувалите има още и не знаем още колко време ще чакаме", коментира Иван Кременлиев - председател на Сдружение „За Гърмен“ и председател на една от секционните комисии.

Оказа се, че представителите на секционните комисии от Гоцеделчевско са пристигнали снощи в РИК-Благоевград около 20:30 часа, преспали са в автобусите, защото не са успели снощи да предадат протоколите и едва тази сутрин към 7 часа е започнало приемането от представителите на РИК, които също прекараха ноща в комисията.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK