Петър Паунов: „Организирано е напълно безопасно гласуване за всички наши съграждани“

Снимка: Infomreja.bg

Осигурени са две подвижни секции за гласуване

Във връзка с предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. са осигурени всички необходими лични предпазни средства и дезинфектанти за избирателите и членовете на избирателните комисии, а периодично ще бъде почиствано и дезинфекцирано пред всяка една изборна секция, обяви кметът на Кюстендил, Петър Паунов.

Органите на МВР-Кюстендил и Общинска охрана ще осигурят пълен контрол и ще съблюдават за спазване на безопасна дистанция и правилното носене на маски, съобразно въведения протокол от Министерството на здравеопазването.

Осигурени са две подвижни секции за гласуване - 28 наши съграждани със специални потребности ще гласуват в едната, а 44 човека, които са поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, ще упражняват своето право на глас в друга подвижна секция.

Министърът на здравеопазването изпълни ангажимента си, като осигури необходимия брой ваксини за отваряне на т.нар. „Зелен коридор“, който вече е факт. Всеки, който иска да се ваксинира с ваксината „AstraZeneca“ трябва да се запише предварително на телефон 078/55-82-02. Имунизациите се извършват всеки ден от 09:00 часа до 15:00 часа, включително събота и неделя.

Призоваваме всички наши съграждани да спазват въведените противоепидемични мерки, за да гарантираме здравето и безопасността на всеки и в неделя да излязат и да гласуват, призовя още кметът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK