Предизборни плакати красят кофите за боклук

снимки: infomreja.bg

Предизборните плакатни войни започнаха в Кюстендил. В няколко района в града вече се виждат залепени плакати на нерегламентирани за целта места. Репортерска проверка установи, че плакати са залепени на различни политически партии в самия център на града. Подобно е положението и по желязното ограждение около джамията “Фетих Мехмед”.

Плакати на участници в надпреварата за 12 май има и върху почти всяка боклуджийска кофа в крайните квартали на областния център.

Иначе местата за поставяне на агитационни материали в предизборната кампания в Кюстендил са фиксирани със заповед на кмета на община Кюстендил Петър Паунов. Това са: цилиндрите в централната градска част; таблата срещу входа на болницата, южно от гаровия площад, срещу сградата на Електроразпределение, срещу читалището в кв. "Колуша", до входа на стадион "Осогово", на кръстовището на ул. "Хаджи Димитър и ул. "Цар Симеон I", и още на таблата срещу магазин "Фантастико" и при изхода за Дупница; на ул. "Цар Освободител"- срещу магазин "Сити" и пред блок 3А.

Поставянето на агитационни материали в изборните помещения и на 50 метра от сградите, където има изборни секции  е забранено.

Партиите и коалициите, които участват в изборите на 12 май, трябва да си премахнат плакатите до 3 дни след изборния ден.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK